You’re my best mate! – Vaderdag 2018

Blog

Vaderdag 2018; het is zover! En die vaders hebben het af en toe best wel een beetje zwaar. Je schoonmoeder die met een schuin oog op je baby vraagt ”wie heeft háár aangekleed?” of het goedbedoelde ”weet je zéker dat je geen hulp nodig hebt?”, ga er maar aan staan ;-). Hoogste tijd dus voor een ode aan alle lieve en leuke vaders van Nederland. Gegarandeerd een glimlach op je gezicht, want de vaders in deze video zijn zo leuk!

De beelden uit deze video komen uit newborn films die Fris Film heeft gemaakt. Ook interesse in zo’n video? Kijk dan eens op de newborn pagina of neem (geheel vrijblijvend) contact met me op! Weten wat andere ouders over mij zeggen? Lees hieronder dan een paar recensies die ik heb mogen ontvangen:

We krijgen nog steeds alleen maar lovende reacties op onze newborn film van Siem. Er zijn al vele mensen tot tranen toe geroerd geweest, dus je hebt het echt goed gedaan Fleur!

___

De meeste ouders kiezen voor een fotoshoot na de komst van een kleintje. Wij vonden het leuk om het over een andere boeg te gooien met een newborn film. En ánders is het zeker geworden! Doordat je zelf de muziek kan kiezen en van tevoren goed kan bespreken wat je voor ogen hebt is het resultaat ontzettend origineel en vrolijk geworden. Ik moet elke keer weer lachen als ik hem bekijk. Fleur heeft oog voor detail en kon ons super adviseren. Het leuke aan een film is dat je dagelijkse activiteiten ziet, maar dan op een bijzondere manier gebracht. De opnames waren ook heel ontspannen. Fleur is echt een pro!

___

Na wat eerder gemaakt werk van Fleur te hebben gezien, besloten wij ook dat we een newborn film wilden laten maken. Op de dag dat Fleur kwam filmen was het heel relaxed en hadden we eigenlijk amper door dat ze aan het filmen was. We konden zelf aangeven wat we sowieso graag in het filmpje terug zouden willen zien en daarnaast gaf Fleur ons nog wat handige ideeën. Het resultaat is heel gaaf en hoe vaker we het filmpje terug kijken hoe leuker hij wordt. Heel mooi gedaan en absoluut een aanrader, zo’n kleintje veranderd snel en hoe bijzonder is het dan om de eerste weken weer terug te kunnen kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.