Teksten

Tekstschrijver gezocht? Gevonden!

Tekstschrijver gezocht

Op zoek naar een creatieve tekst? Mooi, dan ben je hier aan het goede adres. Zowel voor on- als offline teksten ga ik graag voor je aan de slag. Een uitnodigingstekst, een tekst voor een pakkende (digitale) nieuwsbrief naar klanten of een hippe blog? Kan allemaal! Zelfs een combinatie van tekst en video is mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geschreven blog, ondersteund met video?

Direct contact?

Jouw verhaal als creatieve tekst

Je hebt jouw verhaal in grote lijnen wel in je hoofd, je weet wat je wil vertellen. Maar hoe ga je dat op papier zetten? En dan ook nog op zo’n manier dat het leuk leesbaar is én het jouw doelgroep in actie brengt? Dat kan nog knap lastig zijn. Jij richt je waarschijnlijk liever op je bedrijf in plaats van je hiermee bezig te houden. En gelijk heb je. Of je hebt het wel geprobeerd, maar zit al een halve dag naar een knipperende cursor te kijken en komt maar niet verder.

Gelukkig kan ik je helpen. Fris Film teksten zijn helder, creatief, beeldend en indien gewenst met een gezonde dosis humor. Of dat nou een blog, een nieuwsbericht, een verhaal of een producttekst is. En zoals de naam al doet vermoeden, kun je bij Fris Film ook terecht voor een unieke combinatie van tekst én video.

Je kunt Fris Film inschakelen voor:

  • Het schrijven van teksten. Dit kan van alles zijn, on- en offline, voor bedrijven én particulieren.
  • Het herschrijven en redigeren van teksten. Jouw verhaal blijft jouw verhaal. Ik haal alleen de fouten eruit.
  • Het verzorgen van blogs.
  • Een creatieve combinatie van video en tekst.

Tekst uurtarief

€ 50 excl. btw