Personal branding

Jij als ondernemer in de spotlight

Personal branding shoot

Een personal branding video is een video waarin jij als ondernemer centraal staat. Aan het eind van de video weet jouw potentiële klant wie jij bent en waarom jij dé aangewezen persoon bent om hem of haar te helpen. Een personal branding video is geen salespitch. Het laat jouw persoonlijkheid zien en het ‘waarom’ achter jouw bedrijf. Wat drijft jou? Het is de perfecte manier om een band te creëren met jouw ideale klant.

Direct contact?

Jouw persoonlijkheid geeft vertrouwen

Met een personal branding video geef je jouw potentiële klanten een bijzonder kijkje in jouw persoonlijkheid en bedrijf. Jouw ideale klant volgt je misschien al een tijdje op social media, of is je juist pas net tegengekomen op internet. Hij/zij heeft interesse in jouw product of dienst, maar zoals jij als ondernemer waarschijnlijk ook wel weet: alles draait om het juiste gevoel, een klik, een gunfactor, voordat iemand overgaat tot aankoop.

Een personal branding video kan die ‘spark’ creëren. Het is dé manier om op te vallen en je te onderscheiden met jouw eigen persoonlijkheid. Gewoon, door jezelf te zijn. Mensen zien jou bewegen en horen je praten. Het helpt je het vertrouwen te winnen van je klant. Hij/zij leert jou door een personal branding video echt een stukje beter kennen.

”…zoals jij als ondernemer waarschijnlijk ook wel weet: alles draait om het juiste gevoel, een klik, een gunfactor, voordat iemand overgaat tot aankoop”

Dit is hoe ik werk

Ik maak de video echt sámen met jou. Jij vult een lijst met vragen voor mij in en daarna praten we in een intakegesprek verder over jouw passie, jouw onderneming. Aan de hand daarvan schrijf ik de gesproken tekst die je gaat inspreken en die later onder de video komt. We kiezen een mooie locatie en ik film jou, precies zoals je bent.

Investering

Personal branding video

€ 750

  • Intakegesprek (online)
  • Script voor de gesproken audio
  • Opnames van maximaal 2 uur
  • Montage
  • Afgekochte muziekrechten
  • Sounddesign
  • Ondertiteling
  • Video in 4K kwaliteit