Bedrijfsvideo

Creatief en betaalbaar

Wat is een bedrijfsvideo?

Met een bedrijfsvideo van Fris Film breng je jouw diensten en/of producten op een creatieve en persoonlijke manier onder de aandacht bij jouw doelgroep. Onze wereld wordt steeds visueler. In 2018 zal zelfs meer dan twee derde van de mobiele data overdracht video zijn! Zonder kun je dus eigenlijk bijna niet meer. Voor het maken van een bedrijfsfilm hanteert Fris Film een transparante en betaalbare prijs. Hierdoor is een bedrijfsfilm ook toegankelijk voor mkb’ers of zelfstandigen.

Direct contact?

Laat mij het verhaal van jouw bedrijf vertellen! Dat kan op heel veel manieren. Je kunt kiezen voor een algemene bedrijfsvideo of voor een video die inzoomt op een product of dienst die je aanbiedt. Ook kun je kiezen voor een video die jou of jouw personeel in de picture zet, om je bedrijf een gezicht te geven en persoonlijker te maken. Of misschien laat je wel meerdere korte video’s maken, die je bijvoorbeeld op vaste momenten in de maand kunt delen op social media. Welke vorm je ook kiest: het is de identiteit van jouw bedrijf die ik op film vastleg.

Het verhaal van jouw bedrijf

In een bedrijfsfilm kun je er natuurlijk voor kiezen om alleen informatie te geven over de aangeboden diensten, feiten en cijfers en nieuwe producten. Wil je het over een creatievere boeg gooien? Dan is mijn manier van filmen echt iets voor jouw bedrijf! Laat mij het verhaal van jouw bedrijf vastleggen en de mensen die er werken.

Het vertellen van een verhaal is effectiever dan het vermelden van feiten en cijfers. Als mensen met elkaar communiceren vertellen ze ook een verhaal, delen een ervaring en vertellen wat ze hebben meegemaakt. Het vertellen van een verhaal is een manier om weg te blijven van de kille ‘feiten en cijfers’. Ga maar bij jezelf na: als je een mooi verhaal ziet en hoort, ben je veel langer geboeid dan wanneer je alleen droge cijfers en feiten voorgeschoteld krijgt. Dus waarom zou je dat als bedrijf ook niet doen? Ik help je graag om het verhaal van jouw bedrijf op een creatieve en persoonlijke manier over te brengen.

Hoe lang duurt een bedrijfsfilm?

De lengte van de film hangt sterk samen met het communicatiedoel, communicatiemiddel, de doelgroep en het doel van de film. Maar eigenlijk altijd geldt: kort is hot! Een video die je inzet voor het eerste klantcontact is meestal niet langer dan 2 minuten. In zo’n video maak je zo snel mogelijk duidelijk wat je voor de bezoeker, die later hopelijk je klant wordt, kunt betekenen. Wil je de video(‘s) vooral op social media gebruiken? Dan moet(en) deze het liefst niet langer zijn dan 1 minuut. En ook hier geldt: past de boodschap in minder seconden, altijd doen!

Werkwijze

Ben je geïnteresseerd in een mooie bedrijfsfilm? Neem dan contact met mij op. Besluit je een video te laten maken door mij? Dan plannen we een voorgesprek. Wat zijn jouw wensen en hoe gaan we dat in beeld brengen? Wat is het doel van jouw bedrijfsfilm en wat is je doelgroep? Aan de hand daarvan bepalen we voor welke vorm we kiezen en hoe lang de video gaat duren.

Daarna prikken we een datum om te gaan filmen. Na de opnames duik ik de montage in en maak ik jouw bedrijfsvideo af. Binnen acht weken ontvang je het resultaat via de mail.

Waarom een bedrijfsfilm?

 • Video geeft jouw bedrijf een gezicht en zet de uitstraling van het bedrijf kracht bij.
 • Video verhoogt de betrokkenheid van de bezoekers op je website én op social media: berichten met video’s worden vaker geliket en gedeeld.
 • Video is inzetbaar op meerdere kanalen.
 • In 2018 zal meer dan twee derde van de mobiele data uit video bestaan.
 • Video helpt bij Google ranking.
 • Video wordt veel beter onthouden dan tekst of beeld.
 • Omdat video de toekomst is en je eigenlijk al niet meer zonder kunt.

Waar kun je een bedrijfsfilm onder de aandacht brengen?

Waar niet? Zet ‘m op je website, gebruik de video op social media, in digitale nieuwsbrieven, op informatieschermen en op beurspresentaties. Doordat ik gebruik maak van rechtenvrije muziek, kun je jouw video zo vaak als je wilt en waar je maar wilt delen en vertonen. Hier hoef je dus geen extra kosten voor te betalen, wel zo fijn!

Tarieven

Hieronder in de prijstabel zie je de prijs voor een bedrijfsvideo en zie je wat je daarvoor krijgt. Heb je afwijkende wensen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen wat er mogelijk is en maak ik een passende offerte. Inspiratie nodig? Bekijk dan eens de video’s op deze pagina en in mijn portfolio die ik eerder voor andere bedrijven maakte!

Reiskosten zijn exclusief, hiervoor wordt 0,35 cent per kilometer berekend. Reistijd tot een half uur per enkele reis is inbegrepen. Eventuele parkeerkosten zijn exclusief.

Bedrijfsvideo basic

€ 400 excl. btw

 • Voorgesprek
 • Max. 2 uur aanwezig voor opnames op 1 locatie
 • Montage
 • Passende rechtenvrije muziek
 • Gemonteerde video van max. 3 minuten
 • 1 correctieronde
 • Reistijd tot een half uur per enkele reis is inbegrepen
 • Reiskosten zijn exclusief
 • Oplevering binnen 8 weken

Bedrijfsvideo op maat

Offerte op maat